Politika privatnosti

Ko smo

Adresa naše web stranice je: https://all4health.info.

Koje lične podatke skupljamo i zašto


Komentari

Kada posetioci napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, a takođe i IP adresu posetioca kao i string korisničkog agenta preglednika, kako bismo lakše otkrili spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše email adrese (koji se takođe zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi proverili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Fajlovi

Ako dodate sliku na web stranicu, trebali bi izbegavati prenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posetioci web stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web stranice.

Obrazac za kontakt

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web stranici, možete odabrati da sačuvate ime, email adresu i web stranicu u kolačiće. Razlog za ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentarisanje, jer nećete morati popunjavati vaše lične informacije više puta. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš web preglednik prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke prikaza. Kolačići prijave traju dva dana, a kolačići postavki prikaza traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa naloga, kolačići prijave će biti uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem web pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić ističe nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj sa drugih web lokacija

Članci na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web stranica ponaša se identično kao da je posetilac posetio tu drugu web stranicu.

Ove web stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na web stranici.

Analitika

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci se zadržavaju na neodređeno vreme. To radimo iz razloga da možemo priznati i odobriti bilo kakve sledeće komentare automatski umesto da ih zadržavamo na čekanju u redu za moderaciju.

Za korisnike koji se registruju na našoj web stranici (ako ih ima), mi takođe sačuvavamo lične podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, pri čemu svi korisnici mogu videti, urediti, ili obrisati svoje lične podatke u bilo kom trenutku (osim što ne mogu promeniti svoje korisničko ime). Administratori web stranice takođe mogu videti i urediti te informacije.

Kakva prava ostvarujete u vezi svojih podataka

Ako imate nalog na ovoj web stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvoznog fajla ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Takođe, možete zatražiti brisanje svih ličnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namene.

Gde šaljemo vaše podatke

Komentari posetilaca mogu se pregledati automatiziranom uslugom spam detekcije.

Vaše kontaktne informacije

Dodatne informacije

Kako štitimo vaše podatke

Kakve su procedure za narušavanje ličnih podataka

Od kojih trećih strana primamo podatke

Kakvo automatsko donošenje odluka i/ili profiliranje radimo sa korisničkim podacima

Zahtevi objavljivanja propisa industrije