Predlozi, planovi i podrška nutricionista na putu do zdravlja

Ljudski organizam je zanimljiv, kompleksan a opet toliko jednostavan sistem u kojem je sve tesno i blisko povezano a podređeno samo jednom cilju – našoj dobrobiti i zdravlju.

Kako bi u potpunosti unapredili zdravlje na pravi način i otklonili sve eventualne probleme koje sa njim imamo, uvek se pored našeg obaveznog upoznavanja sa svojim telom i bićem, i veoma važnom navikom osluškivanja njegovih stvarnih potreba u svakom trenutku, možemo obratiti i stručnim ljudima koji su svoj posao i živote posvetili izučavanju i pronalasku najboljeg načina ishrane za nas, upravo prilagođeno svakom od nas pojedinačno.

Evo kako izgledaju pristup zdravoj ishrani, preporuke i predlozi nedeljnih planova zdravih obroka – prilagođeni jednoj muškoj i jednoj ženskoj osobi sa ciljem smanjivanja masnih naslaga, kreirani od strane Jovana Cvetojevića, kvalitetnog čoveka i strukovnog nutricioniste dijetetičara i personalnog trenera, koji na sjajan, lako razumljiv i skroz zanimljiv način objašnjava šta stoji iza svake naše zdrave odluke i preporuke koje usvojimo – Nutri Logika – Jovan Cvetojević.

Kažite “Kreativnost u nutricionizmu” i Jovana će se savršeno uklopiti u tu rečenicu. Fantastično kreativna, kako u osmišljavanju planova, recepata i raznovrsnih obroka tako i u njihovoj primeni, prezentaciji i divnim fotografijama koje pravi. Evo upravo takvih 6 zdravih preporuka i isto toliko sendvič ideja za jednu savršeno praktičnu i ukusnu sportsku, fit užinu – pripremljene ovom prilikom posebno za vas.

Ne dajte da vas zaplaši pojam “nutricionizam sa kvantnom medicinom”. Ako ste se ikada zapitali kako naše telo funkcioniše i kakav odnos ima prema namirnicama koje unosimo, koliko je u stvari sve jako povezano – tu je za nas i divna, neizmerno prijatna i pristupačna Isidora, uvek spremna da nam otkrije neophodne odgovore i ponudi potpuno prirodne načine da pomognemo svom telu da funkioniše na najbolji mogući način. – Isidora Janković – Nutricionizam sa kvantnom medicinom.

Bilo da ste sportista i rekreativac, trudnica, mama mališana ili jednostavno neko ko želi da preventivno deluje na svoje zdravlje i spreči nastanak velikog broja bolesti, upozna zdrav način života i važne zdrave navike koje ga prate, nauči da sluša svoj organizam, probudi ga, očisti, osnaži i oporavi – Isidora, Jovan i Jovana su sasvim sigurno najbolje osobe za to. Saznajte i sami zbog čega tako govorim – posetite ih na njihovim društvenim stranicama i profilima i pogledajte praktične, interesantne i korisne tekstove i ideje koje su pripremili zbog i za nas.