Predlozi, planovi i podrška nutricionista na putu do zdravlja

Ljudski organizam je zanimljiv, kompleksan a opet toliko jednostavan sistem u kojem je sve tesno i blisko povezano a podređeno samo jednom cilju – našoj dobrobiti i zdravlju.

Kako bi u potpunosti unapredili zdravlje na pravi način i otklonili sve eventualne probleme koje sa njim imamo, uvek se pored našeg obaveznog upoznavanja sa svojim telom i bićem, i veoma važnom navikom osluškivanja njegovih stvarnih potreba u svakom trenutku, možemo obratiti i stručnim ljudima koji su svoj posao i živote posvetili izučavanju i pronalasku najboljeg načina ishrane za nas, upravo prilagođeno svakom od nas pojedinačno.

Evo kako izgledaju pristup zdravoj ishrani, preporuke i predlozi gotovih nedeljnih planova zdravih obroka prilagođeni jednoj muškoj i jednoj ženskoj osobi sa ciljem smanjivanja masnih naslaga, kreirani od strane Jovana Cvetojevića, kvalitetnog čoveka i strukovnog nutricioniste dijetetičara i personalnog trenera, koji na sjajan, lako razumljiv i skroz zanimljiv način objašnjava šta stoji iza svake naše zdrave odluke i preporuke koje usvojimo – Nutri Logika – Jovan Cvetojević.

Kažite “Kreativnost u nutricionizmu” i Jovana će se savršeno uklopiti u tu rečenicu. Fantastično kreativna, kako u osmišljavanju planova, recepata i raznovrsnih obroka tako i u njihovoj primeni, prezentaciji i divnim fotografijama koje pravi. Evo upravo takvih 6 zdravih preporuka i isto toliko sendvič ideja za jednu savršeno praktičnu i ukusnu sportsku, fit užinu – pripremljene ovom prilikom posebno za vas.