Stil života koji vas podržava

Komplikovan i užurban dnevni ritam svakog od nas naizgled ne pruža mogućnosti da za svoj život učinimo nešto dobro i korisno. Ali to baš i nije prava istina.

Uz malo volje (i želje) i truda za organizovanje, moguće je u svoju svakodnevnicu uneti nove zdrave navike koje će istrajnim radom i ponavljanjem doneti mnoge dobre stvari za nas – energiju, balans, oslonac, stabilnost, zdravlje, slobodu i otpornost na sav haos oko nas, prostor da radimo sve ono što volimo i čemu težimo. I još mnogo toga.

Više je nego dovoljno razloga da malim koracima polako kreneš ka svom boljem danu, nedelji, mesecu, godini, životu. Usvoji jednu po jednu, novu, bolju, zdraviju naviku i gledaj kako sam utičeš na svoje bolje sutra. Počni od malih stvari, od jutra.

14138142_511947855669244_7208773575211460190_oJedna čaša vode ujutru po ustajanju i flaša vode koju ćes polako ispijati tokom dana na poslu, na putu ka i od kuće, svuda gde za to nađeš prostora. Nije teško, ni zahtevno. A ono što čini za tebe i tvoj organizam je nemerljivo. Videćeš i sam(a).

Man Wearing Gym Clothing Choosing Fruit From Bowl

Komentariši