Adresar


DOMAĆI PROIZVOĐAČI

Aronija

Plantaža aronije Dedevci, Kraljevo

Plantaža aronije Dedevci – nalazi se u blizini Kraljeva. Kontakt sa ovim proizvođačem možete ostvariti putem Facebook stranice Plantaža aronije Dedevci ili na e-mail: [email protected] .
– PROMO AKCIJA: Besplatna dostava za područje Beograda za količine od 3 i više flaša soka –

Med

Pčelarev sin – 🍯 Pčelar u Beogradu, pčelarstvo kao porodični posao. Prodaja meda sa Kosmaja, Fruške gore i Banata kraj Dunava, prirodnog voska i propolisa, sa dostavom na kućnu adresu. Promovisanje održivog razvoja, zdrave organske hrane i ekologije. Kontakt sa ovim proizvođačem možete ostvariti putem Facebook stranice Pčelarev sin ili na e-mail: [email protected] .
– PROMO AKCIJA: Besplatna dostava za područje Beograda

PRODAVNICE ZDRAVE HRANE

Demetra – Zrenjanin

Demetra – u prodavnici zdrave hrane sa najdužom tradicijom u gradu, koja se nalazi pokraj magistralnog puta u Zrenjaninu, mogu se pronaći proizvodi koji su namenjeni dijabetičarima, onima koji su na dijeti ili vole zdravu hranu. Preko velikog izbora žitarica, začina, raznih vrsta ulja i biljnih mleka, tu su i slatkiši i slane integralne grickalice, sušeno voće i namazi.. Prodavnica ima bogat spektar proizvoda u ponudi i cene su pristupačne. Kontakt sa ovom prodavnicom možete ostvariti putem Facebook stranice Demetra023 ili putem telefona 023 565301.